Leer mij Spanje kennen Zoeken en vinden

Tips huurauto Spanje

huurauto spanje
Written by Daniël

Stel, u gaat een rondreis maken door Spanje dan is de kans groot dat u na uw vliegreis in een huurauto stapt. Ondanks dat de populariteit van autohuur de afgelopen jaren explosief is toegenomen, denken nog steeds veel mensen dat het vaak gepaard gaat met veel stress. Dit is natuurlijk al lang niet meer het geval, aangezien het huren van auto’s steeds gemakkelijker wordt. We hebben een aantal tips voor u verzameld zodat uw rondreis (of een bezichtiging met het oog op een woningaankoop) met huurauto Spanje nog aangenamer wordt!

De 8 tips voor het huren van een auto

 • Tip 1: Zoek van tevoren op of de verhuurder zich op het vliegveld begint.
  Sommige verhuurders bevinden zich buiten het vliegveld en zijn enkel bereikbaar via een shuttle bus. Het adres van de verhuurder staat aangegeven op uw voucher.
 • Tip 2: Als u uw auto op een andere locatie in wilt leveren dan waar u hem heeft opgehaald, vraag dit dan van tevoren na bij de verhuurder!
  Wanneer u door Spanje gaat reizen is de kans erg groot dat dit het geval is. Meestal is het geen probleem maar er zijn vaak wel enkele voorwaarden aan verbonden.
 • Tip 3: Zoek naar reviews van het verhuurbedrijf per locatie.
  Sommige verhuurders zijn in Amerika erg goed, maar in Europa wat minder. Kijk dus van tevoren welke verhuurder het beste begin is van uw rondreis.
 • Tip 4: Zorg dat u altijd uw creditcard bij zich heeft!
  Autohuur gaat vrijwel altijd via uw creditcard aangezien de borg hier op ingehouden kan worden.
 • Tip 5: Controleer samen met de verhuurder de eventuele schade aan de auto wanneer u deze op komt halen.
  Zo bent u er 100% zeker van dat u niet voor verrassingen komt te staan!
 • Tip 6: Lees de voorwaarden van uw verzekering een keer grondig door. In de voorwaarden staat precies wat u moet doen wanneer u schade heeft gereden!
 • Tip 7: Wil u de drukte voor zijn?
  Laat een iemand van uw gezelschap wachten op de koffers terwijl u vast naar de balie van de verhuurder gaat, zo bent u de drukte voor!
 • Tip 8: Voor meer informatie verwijzen we u graag naar HolidayCars !

About the author

Daniël

Leave a Comment